четвер, 4 квітня 2024 р.

4 квітня - Міжнародний день безпритульних тварин.

Добра справа від вихованців Станції юних натуралістів: лотки для бездпритульних тварин

4 квітня відзначають Міжнародний день безпритульних тварин. Його було започатковано Міжнародним товариством захисту прав тварин (ISAR) з метою привернення уваги громадськості до проблем бродячих тварин.

Проблема безпритульних тварин знайома кожному великому місту та селу, де гостро стоїть питання будівництва притулків для бездомних тварин. Покинуті та загублені собаки і кішки, а також ті тварини, що народилися на вулицях є основним джерелом походження безпритульних тварин. Для цих тварин навколишній світ повний небезпек і загроз, тому середня тривалість їхнього життя невелика.

У сучасному світі, де багато уваги приділяється різноманітним глобальним проблемам, добрі вчинки можуть здатися невеликими, але для тих, кому вони допомагають, вони можуть мати величезне значення. Вихованці Станції юних натуралістів продемонстрували свою готовність допомагати іншим, розставивши лотки з водою для безпритульних тварин.

Такі ініціативи показують, що маленькі вчинки можуть мати велике значення, особливо коли вони зроблені з любов'ю та співчуттям до інших. Нехай приклад вихованців Станції юних натуралістів стане натхненням для всіх нас допомагати тим, хто цього потребує, і робити світ навколо кращим місцем для всіх його мешканців.

Керівник гуртка – Юлія Вовкодав.

На фото – Філіпов Максим, Петренко Яна, Любенко Назар.  

Немає коментарів:

Дописати коментар